O nama

Veslački klub Medulin osnovan je 30.06.1998 god. voljom građana, veterana veslača, čija je želja bila razviti veslanje u Općini Medulin te omogućiti lokalnoj zajednici, ponajprije mladim generacijama, kvalitetan sportski razvoj svakog pojedinca.

Danas Vk Medulin predstavlja 60-tak aktivnih članova, od kojih je većina vrlo uspješna na veslačkom regatnom polju državnog i međunarodnog karaktera.

Naše prostorije nalaze se u auto-kampu Medulin te Vas pozivamo da iskušate svoje sportske vještine na moru koje je dio naše svakodnevnice.

Upravni odbor kluba čine: Alena Tatarević - predsjednica, Ivan Bašić - tajnik, Aleksandar Naumović, Miroslav Milošev i Saša Lorencin.

Čekamo Vas...

rad kluba

Škola veslanja
Škola veslanja je kategorija za početnike u obuci veslača. Dob za početak veslanja je navršenih deset godina života. U školu veslanja primaju se djevojčice i dječaci sa znanjem plivanja i izvršenim sistematskim pregledom liječnika.
regatna grupa
Nakon što se usavrše tehnike veslanja i stekne početničko iskustvo na regionalnim regatama, polaznici Škole veslanja prelaze u sljedeću kategoriju, regatnu grupu, koja se ovisno o dobi, dijeli na kadetski, juniorski i seniorski uzrast.
iznimni uspjesi
Naša veslačica Marina Kaić nastupila je na 2. Olimpijskim igrama za mlade te osvojila ukupno 12.mjesto. Savez sportova Istarske županije proglasio je Marinu najuspješijom sportašicom za 2014. god u kategoriji mlađih uzrasta.

NOVOSTI

sve novosti
Stigao Filippi

Jučer je u naš klub stigao novi skif, direktno iz talijanske tvornice Filippi. Riječ je o brodu za 85-95 kg, sa aluminijskim Aliante auslegerima. Detaljne karakteristike broda dostupne su na www.filippiboats.com Brod je predstavljen javnosti, u Medulinu 20.2., na svečanom otvorenju novog supermarketa Lidl. Zahvaljujemo se tvrtki Lidl na financijskoj pomoći i općini Medulin na […]

Više...
Prvenstvo Hrvatske na ergometrima 2000 m

U tijeku smo priprema za prvenstvo Hrvatske na ergometrima koje će se održati 4.3.2017 u Rijeci…

Više...
Priznanja Veslačkog saveza Istarske županije

Veslački savez Istarske županije 4.2.2017god uručio je priznanja za osobite sportske uspjehe koji su obilježili veslanje u Istri. Na temelju sportskih postignuća tijekom protekle 2016 god, nagrade su dodijeljene našim veslačicama: Marini Kaić za najbolju veslačicu Marini Kaić i Margariti Stanko za najbolju žensku posadu Martini Kaić za najbolju žensku nadu Katiji Naumović i Ana […]

Više...

naš tim

MLADEN PAVELIĆ

MLADEN PAVELIĆ

Trener

Višegodišnji trener regatne grupe pod čijim vodstvom klub bilježi kvalitetniji rad i sve veći broj osvojenih medalja na raznim natjecanjima.

aleksandar naumović

aleksandar naumović

voditelj

Voditelj Škole veslanja od njezinih samih početaka. Zahvaljujući njegovom pristupu, naša Škola veslanja postaje sve brojnija te su polaznici sve uspješniji na regatama.

alena tatarević

alena tatarević

predsjednica

Rukovodi klub od 2012. godine. Tijekom višegodišnjeg djelovanja, rad je usmjerila na unaprijeđenje svih segmenata rada kluba od nabavka kvalitetnije opreme do stručnog rada trenera.

Kontakt

podaci
Centar 58
52 203 Medulin
OIB: 64843956705; M.B.: 01390902
IBAN (PBZ): HR6123400091110329613
TEL
097/600 3841 predsjednica 091/573-4740 tajnik